Gratis fragt over 450,00 kr.

 100% tilfredshedsgaranti

Bestil i dag – sendes med det samme

 Betaling ved modtagelse

Chewsi Tyggelegetøj Tandpleje (til hunde)

Stærk og effektiv til hunde til tandrensning

10% Rabat på Kombinationer

104,00 kr.
På lager
  • Køb 2 for 97,00 kr. pr styk og spar 7%
  • Køb 4 for 89,00 kr. pr styk og spar 14%

Bestill i dag, of få sendt *I dag
Gratis fragt ved køb over 450,00kr
100% 30-dages Pengene-retur garanti
Køb med sikkerhed

Kombiner og spar:

Chewsi Tyggelegetøj Tandpleje

  • Lad din hund passe på sine tænder, mens den leger
  • Fjerner madrester og plak
  • Forebygger tandsten og karies
  • Stærkt men sikkert materiale
  • Skal fyldes med speciel hundetandpasta som f.eks. Oxyfresh Pet Toothgel

Selv om tålmodighed og belønninger også kan hjælpe ældre hunde med at vænne sig til at børste tænder, er der situationer, hvor det er svært at gøre det. I sådanne tilfælde kan du vælge at lade din hund børste sine egne tænder. Dette kan gøres med Chewsi tyggelegetøjet. Mens din hund tygger og leger, fjerner de bløde knopper på legetøjet på sikker vis madrester og plak fra tænderne.

Chewsi er et af de få tyggelegetøj, der forsigtigt renser hundens tænder. På grund af dens riflede struktur renses tænderne under tygningen. Dette gummi, meget sikre og stærke tyggelegetøj har en enorm tiltrækning på hunde og kan ikke knækkes.

Hvorfor er det godt at være opmærksom på dyrenes tænder?

80% af hundene har allerede tandproblemer i større eller mindre grad efter det tredje leveår. Fordi plak ikke fjernes, hærder det til tandsten, som i sidste ende fører til tandbortfald og kødbetændelse. Dette forårsager smerter, ubehag og problemer ved tyggearbejdet. Tandproblemer kan have alvorlige konsekvenser for dit kæledyrs velbefindende og helbred. Hunde med velplejede tænder vil derfor holde sig sunde i længere tid og leve endnu længere. Så meget desto større grund til at være opmærksom på dit kæledyrs tænder og lade dem vænne sig til tandpleje, når de er små.

Brugsanvisning Chewsi Tyggelegetøj Tandpleje

Legetøjet har en åbning, hvor du kan gemme en sund snack, så din hund tilskyndes til at tygge på den. Du kan også påføre tandpasta i denne åbning for at opnå en endnu mere effektiv tandrensning. Vælg en særlig tandpasta til dyr, f.eks. Oxyfresh Pet tandgel.

Skriv din egen anmeldelse
Chewsi Tyggelegetøj Tandpleje (til hunde)
Din bedømmelse