Gratis fragt over 450,00 kr.

 100% tilfredshedsgaranti

Bestil i dag – sendes med det samme

 Betaling ved modtagelse

Sova Aero Bideskinne Mod Tandskæren (1,6 mm)

Behagelig og videnskabeligt bevist tandbeskytter, der virker mod bruksisme

Bedømmelse:
83 % of 100

10% kombi-rabat

297,15 kr.
På lager
 • Køb 2 for 267,75 kr. pr styk og spar 10%
 • Køb 4 for 245,45 kr. pr styk og spar 17%
 • Køb 6 for 223,15 kr. pr styk og spar 25%

Bestill i dag, of få sendt *I dag
Gratis fragt ved køb over 450,00kr
100% 30-dages Pengene-retur garanti
Køb med sikkerhed

Kombiner og spar:

SOVA Aero Bideskinne Mod Tandskæren

Behagelig og videnskabeligt bevist tandbeskytter, der virker mod bruksisme

Blev udnævnt til “Dental Advisor's” Bedste Produktkategori-vinder 3 år i træk. Sova Aero Nightguard, designet af den svenske læge J. Akervall, er den eneste tandbeskytter, der er videnskabeligt bevist til at hjælpe mod tandskæren, og som du selv nemt og hurtigt kan forme. 

Disse 10 egenskaber gør SOVA Aero bedre end andre tandbeskyttere mod tandskæren

 1. 100% beskytelse. Ulig andre tandbeskyttere på markedet, er Sova Aero Nightguard den eneste tandbeskytter, der ikke kun giver optimal tandbeskyttelse, men også modvirker tandskæren og ømme kæber ved hjælp af Diffusix teknologien. 
 2. Ekstremt tynd og komfortabel. Med en tykkelse på kun 1,6 mm er Sova den tyndeste tandbeskytter mod tandskæren på det europæiske marked. Grundet den behagelige og gode pasform vil du kunne sove hele natten uden ubehag. 
 3. Holder til selv meget kraftig tandskæren. Sova er 8 gange stærkere end de normale EVA tandbeskyttere. Disse tandbeskyttere, der er lavet af materialet Ethylen Vinyl Acetat, bides let i stykker. Sova er lavet af en meget stærkere og biologisk nedbrydelig polymer, der holder til selv de mest alvorlige tilfælde af tandskæren.
 4. Videnskabeligt bevist. Et studie fra University of Michigan har vist, at Sova beskytter tænder lige så godt som specialfremstillede tandbeskyttere fra tandlægen, men at den er meget mere behageligt at have på. Sammenlignet med en tandbeskytter fra tandlægen er Sova op til 80% billigere og er klar til brug på 2 minutter (frem for at skulle vente 12 uger). 
 5. Er CE-certificeret. Sova Aero er CE-certificeret. Dette betyder, at du trygt kan stole på, at der kun er sikre materialer uden ubehagelige kemiske ingredienser som BPA, latex, PVC, phthalater eller andre skadelige blødgørende materialer i.
 6. Med perforeringer. Tandbeskyttere mod tandskæren, der lukker helt af for tænderne, øger risikoen for karies og nedbrydelse af tænderne. Derfor er der perforeringer i Sova. De små huller sikrer, at spyt kan komme til og fra for- og kindtænderne. På denne måde forbliver tænderne sunde og stærke. Endnu en fordel ved perforeringerne er, at du let kan suge på tandbeskytteren under formningen, og dermed opnå en perfekt pasform.
 7. Nem selv at tilpasse til den rette størrelse. Du kan forme Sova let, hurtigt og så ofte du har brug for det, indtil du er helt tilfreds med pasformen. Hvis du foretrækker ikke at bruge vand til formålet, kan du bruge vores Sova Heat pack. Med Sova Heat pack bliver materialet den rette temperatur uden besvær, og din tandbeskytter vil være klar til brug inden for 2 minutter. 
 8. Dækker alle for- og kindtænder. Tandbeskyttere mod tandskæren, der ikke dækker kindtænderne, kan give anledning til alvorlige problemer med tænderne. Sova er stor nok til at dække over alle tænderne, så også de helt bageste kindtænder er beskyttet. 
 •  Utilfreds? Pengene-retur-garanti! Vi er så sikre på Sova Nightguard, at vi tilbyder en 100% (30 dage) pengene-retur-garanti.

 • Kan også bruges mod spænding i kæben i løbet af dagen. Sova Aero er også velegnet til personer, der skærer tænder om dagen, samt personer, der ønsker at stoppe med at bide sig i kinderne. Sova Areo Nightguard er så tynd, at du endda kan tale og drikke med den på. 

Andre udgaver

 • Sova kan også fås til børn mellem 6 og 12 år. Se mere om Sova Junior her.
 • Udover den almindelige 1,6 mm version findes der også Sova Max 2,4 mm, som er til personer, der foretrækker at bruge en tykkere tandbeskytter. 

Vedligeholdelse af SOVA

For at kunne bruge tandbeskytteren så længe som muligt, designede Dr. Akervall en desinfektionsspray og et etui. På denne måde forbliver din tandbeskytter fri for bakterier, og den holder længere. Lad tandbeskytteren tørre helt, og opbevar den i etuiet til du går i seng igen.

Hvem kan bruge SOVA?

 • Sova is designet til personer, der vil beskytte deres tænder mod tandskæren, og som vil være fri for ømme kæber og hovedpine ved at reducere tandskæren. 
 • Sova er god til personer, der spænder deres kæber i løbet af dagen. 
 • Sova kan bruges af personer med tandimplantater
 • Sova kan bruges af personer med bøjle. Hvis dette er tilfældet, bør en tandlæge og/eller bøjletandlæge måle tandbeskytteren. 
 • Sova kan også bruges af personer med problemer i kæbeleddet, også kaldet temporomandibulær dysfunktion (TMD).
 • Sova kan bruges af personer, der bider indersiden af deres kinder ofte, og som vil slippe af med denne vane. 

Hvem er Sova mindre egnet til?

 • Brug ikke sammen med proteser 
 • Brug ikke, hvis du har huller i tænderne, løse tænder eller tabte plomber 
 • Brug ikke, hvis du oplever ubehag eller smerter mens du bruger tandbeskytteren. Stop med det samme, og tag den ud hvis dette er tilfældet. 
 • Brug ikke, hvis du har problemer med gummerne eller har sår i munden.
 • Brug ikke, hvis tandbeskytteren ikke når over dine kindtænder, og kontakt os med det samme.  

Tip: For en hurtigere og endnu bedre formning findes der nu også en Sova Heating Pack. På denne måde behøver du ikke bruge vand, og du vil hurtigt få tandbeskytteren til den rigtige temperatur.

Midlertidig 10% kombi-rabat ved køb af Sova Spray og/eller Heating Pack

Tilpas Sova på 2 minutter

Hvad skal du bruge?

 • en skål med varmt vand (helst omkring 60 grader Celcius) OBS: Brug ikke kogende vand til at forme din tandbeskytter!
 • gaffel
 • spejl

For de bedste resultater

 • Sørg for, at tandbeskytteren når om til kindtænderne. Alle tænder skal være dækket
 • Overstræk ikke materialet mens det er blødt
 • Brug ikke kogende vand
 • Bid ikke for hårdt mens tandbeskytteren er blød

Hvad er den lavet af? 

SOVA består af en blanding af forskellige, biologisk nedbrydelige materialer. Materialet er sikkert, bæredygtigt, stærkere end EVA og 100% fri for kemiske ingredienser som BPA, latex, PVA, og pttalater. Vil du være helt sikker? Spørg efter et officielt europæisk sikkerhedscerficikat via e-mail. 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Sova Aero Bideskinne Mod Tandskæren (1,6 mm)
Din bedømmelse