Gratis fragt over 450,00 kr.

 100% tilfredshedsgaranti

Bestil i dag – sendes med det samme

 Betaling ved modtagelse

SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit til hjemmebrug

Forformet SOVA natbeskytter mod tænderskæren - Med etui

10% kombi-rabat

320,00 kr.
På lager
 • Køb 2 for 304,00 kr. pr styk og spar 5%

Bestill i dag, of få sendt *I dag
Gratis fragt ved køb over 450,00kr
100% 30-dages Pengene-retur garanti
Køb med sikkerhed

Kombiner og spar:

SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit til hjemmebrug

Komfortabel og en videnskabeligt dokumenteret anti-slibende tandbeskytter, der virker mod bruxisme.

SOVA Night Guard 3D er den nyeste version af SOVA, der hjælper dig med at beskytte dine tænder, hvis du lider af tandslibning. Det er en præformet tandbeskytter, der gør det endnu nemmere at tilpasse din natbeskytter derhjemme. Endnu nemmere at forme end den originale version af SOVA (Aero). Alt du skal gøre er at placere dine tænder i den for at få den perfekte pasform.

Mundbeskyttere fra SOVA er de bedste på markedet. Vi har dog bemærket, at nogle kunder havde problemer med at passe materialet helt. For at undgå det problem har vi nu udviklet SOVA Aero 3D, hvor det meste af materialet allerede er præformet. 

Pas på forfalskede tandbeskyttere, der ligner SOVA og ofte er meget billigere. Du kan ikke være sikker på, at materialet er emissionsfrit og sikkert.

Disse 10 egenskaber gør SOVA 3D bedre end andre tandbeskyttere mod tandslibning

 1. 100 % beskyttelse. I modsætning til andre tandbeskyttere på markedet er SOVA Aero Nightguard den eneste tandbeskytter, der ikke blot giver optimal beskyttelse af tænderne, men også forebygger tandslibning og smertefulde kæber med Diffusix-teknologien.
 2. Ekstremt tynd og behagelig. Med en tykkelse på kun 1,6 mm er SOVA den tyndeste tandbeskytter til tandslibning på det europæiske marked. På grund af den komfortable og behagelige pasform vil du sove hele natten uden forstyrrelser. 
 3. Modstandsdygtig over for meget kraftig slibning. SOVA er 8 gange stærkere end almindelige EVA-mundbeskyttere. Disse tandbeskyttere, som er fremstillet af et stof kaldet ethylenvinylacetat, bliver let bidt i stykker. SOVA er fremstillet af en meget stærkere og bionedbrydelig polymer, som kan modstå selv de mest voldsomme former for slibning.
 4. Videnskabeligt bevist. En undersøgelse fra University of Michigan viser, at SOVA beskytter tænderne lige så godt som en specialfremstillet tandbeskytter fra tandlægen, men at den er meget mere behagelig at have på. Sammenlignet med en tandbeskytter fra tandlægen er SOVA op til 80 % billigere og (i stedet for at vente i 12 uger) er klar til at blive tilpasset på 2 minutter.  
 5. Er CE-certificeret. SOVA Aero er CE-certificeret. Det betyder, at du kan stole fuldt ud på, at du bærer et sikkert materiale uden ubehagelige kemiske komponenter som BPA, latex, PVC, ftalat eller andre skadelige blødgørere.
 6. Med perforeringer. Tandbeskyttere, der lukker tænderne helt af, øger risikoen for karies og huller i tænderne. Derfor har SOVA perforeringer. Disse små huller sikrer tilførsel og afledning af spyt til og fra tænderne og kindtænderne. På denne måde forbliver tænderne stærke og sunde. En anden fordel ved perforeringerne er, at du kan suge forsigtigt på tandbeskytteren under formningen og dermed opnå den perfekte pasform.
 7. Du kan nemt selv få den til den rigtige størrelse. Du kan forme SOVA nemt, hurtigt og så ofte du vil, indtil du er helt tilfreds med pasformen. SOVA 3D er delvist forformet, hvilket gør det lettere at få den rigtige pasform sammenlignet med den flade version.
 8. Dækker alle tænder og kindtænder. Tandbeskyttere, der ikke når kindtænderne, kan forårsage alvorlige problemer med tænderne. SOVA er stor nok til alle tænder, så også de bageste kindtænder er beskyttet. 
 9. Kan også bruges mod kæbeknusning i løbet af dagen. SOVA Aero er også velegnet til personer, der bider tænderne sammen i løbet af dagen, og personer, der ønsker at holde op med at bide sig i kinden. SOVA Aero Nightguard er så tynd, at du endda kan tale og drikke med den.
 10. Er du utilfreds? Penge tilbage garanti! Vi er så sikre på SOVA Nightguard, at vi giver en 100% (30 dage) pengene tilbage garanti.

Andre versioner

 • Hvis du foretrækker den flade version af SOVA, kan du vælge SOVA Aero Night Guard
 • SOVA er også tilgængelig for børn mellem 6 og 12 år. Denne version er SOVA Junior og fås i farverne: hvid, lilla og grøn.
 • Ud over den almindelige 1,6 mm version findes der også SOVA Max 2,4 mm til personer, der foretrækker at bære en tykkere tandbeskytter. 

Hvem er SOVA egnet til?

 • SOVA er designet til personer, der ønsker at beskytte deres tænder mod tandknusning, og som ønsker at slippe af med kæbesmerter og hovedpine ved at reducere tandknusning. 
 • SOVA er god til personer, der bider kæben sammen i løbet af dagen.
 • SOVA er velegnet til personer med implantater. Hvis dette er tilfældet, skal der anvendes aluminiumsfolie (eller dentalvoks) som en barriere, når beskyttelsen støbes, så beskyttelsesmaterialet ikke klæber til implantatet.
  SOVA er velegnet til personer med tandbøjler. Hvis dette er tilfældet, bør en ortodontist eller tandlæge måle tandbeskytteren.
 • SOVA er også velegnet til personer med problemer med kæbeleddet, også kendt som temporomandibulær dysfunktion (TMD).
 • SOVA er velegnet til personer, der bider meget på indersiden af kinderne, og som ønsker at aflæres dette.

Hvem er SOVA mindre egnet til?

 • Må ikke anvendes i kombination med proteser
 • Må ikke bruges, hvis du lider af huller, taber tænder eller har mistet fyldninger
 • Må ikke anvendes, hvis du oplever smerter, mens du har tandbeskytteren på. Stop direkte, hvis dette er tilfældet.
 • Du må ikke bruge det, hvis du lider af sår i munden eller problemer med tandkødet.
 • Brug ikke tandbeskytteren, hvis den ikke når dine bageste kindtænder, og kontakt os straks.  

 

Tjekliste for montering: 

 • Skål, keramik eller glas

 • Varmt, men ikke kogende vand (85 grader Celsius)

 • Gaffel eller lignende redskab

 • Spejl

Instruktioner: 

 1. Vask dine hænder og materialet med mild sæbe og vand

 2. Varm vand op til ca. 80/85 °C, f.eks. i en kedel, på komfuret eller i en mikrobølgeovn. Nattevagten nedsænkes i vandet, indtil materialet bliver blødt og smidigt (30-60 sekunder). Når materialet er blødt, skal du bruge en intensil uden plastik til forsigtigt at løfte din SOVA Night Guard op af vandet. 

 3. Lad IKKE den opblødte natbeskytter folde sig selv sammen - materialet vil klæbe sammen, hvilket gør det svært at forme det igen. 

 4. Hold natbeskytteren med begge hænder, og sæt den forsigtigt ind i munden. Sørg for, at den bageste indre kant ikke folder sig ind i sig selv.  Når natbeskytteren er i den rigtige position, lukker du læberne over beskytteren og lægger tungen på mundtaget. Bid forsigtigt nedad - lav ikke dybe tandmærker.

 5. Skab forsigtigt et sug ved at synke, indtil materialet er hærdet til en tæt, perfekt pasform. Behold SOVA Night Guard i munden i 3-5 minutter, så formen kan sætte sig fast. Når natbeskytteren er sat fast, skal den sidde så godt fast, at den ikke falder af dine tænder, når du åbner munden.

Er du utilfreds med din pasform? INGEN PROBLEMER! Hver SOVA Night Guard kan omformes op til 20 gange. Du skal blot lægge din formede SOVA Night Guard tilbage i det varme vand, lade den blive blødgjort og rette sig ud, og så er den klar! Tid til runde 2.

GØR IKKE DETTE:

 • Brug kogende vand til at forme din nattevagt.

 • Hvis du strækker materialet for meget, vil natbeskytteren rive i stykker. *Brug IKKE, hvis den er beskadiget.

 • Suger luft ind med for stor entusiasme og skaber en for stram pasform.

 • Bid for hårdt ned eller lav dybe bidemærker i natbeskytteren.

 

Materialer

SOVA-materialet består af en blanding af forskellige, biologisk nedbrydelige produkter. Materialet er sikkert, bæredygtigt, stærkere end EVA og 100 % fri for kemiske stoffer som BPA, latex, PVA og Ftalaten. Vil du være helt sikker? Bed om et officielt europæisk sikkerhedscertifikat via e-mail. 

Skriv din egen anmeldelse
SOVA Night Guard - Ny 3D Easy Fit til hjemmebrug
Din bedømmelse